Q-Tip – The Renaissance

Posted by in Hiphop

Q-Tip gjør en fin figur!

Dette skal jo egentlig være en blogg om dataspill og hiphop, men så har det liksom blitt sånn at det er en blogg om dataspill skrevet av en håndfull hiphoppere i steden. Men siden jeg sitter og hører på den nesten kliss nye skiva til Q-Tip nå (mens jeg prøver å skrive en eksamensbesvarelse om endring av former for styring og kontroll i offentlig sektor…zzzzz), og det sakte men sikkert går opp for meg at The Renaissance er ei skikkelig fin plate for oss som liker god, gammaldags, traust og trivelig rapmusikk, så må jeg jo selvfølgelig benytte anledninga til å lage en rein hiphop-post her!

Vi spilte forresten en av låtene fra skiva, nemlig Gettin Up, på en sending for noen uker sida, og den låta har en ganske kul video. Se bare her

dagbladet.no er forresten delvis enige, og vurderer skiva som årets åttende beste skive.