Spillmatic gratulerer Joystiq med vellykka ansiktsløfting!

Posted by in Nyheter

joystiq

 

 

 

Vi i Spillmatic har lenge vært veldig glade i den flotte spillbloggen Joystiq. Gode skribenter med bra sans for humor, som dessuten er flinke til å være tidlig ute med nyheter. Når man legger til den glimrende podcasten deres, som er et must for alle som er interessert i intelligente diskusjoner rundt spillmediet og spillbransjen, så sier det seg sjøl at joystiq.com burde ligge som et bokmerke i browsern til alle spillinteresserte (rett under spillmatic.no, selvfølgelig). 

Grytidlig i dag, norsk tid, gikk Joystiq live med nytt design (selvfølgelig, i disse Obama-dager, under slagordet «Change is Here»). Den nye sida er behagelig å se på, siden den ser litt mindre nittitalls ut enn den gamle, og brukervennlig å navigere i. 

Men det som kanskje er kulere enn den reine visuelle oppgraderinga er strukturen for presentasjon av innhold. Tidligere har Joystiq, i tillegg til det redaksjonelle innholdet på sida, linka til de konsollspesifikke sidene wiifanboy.com, ps3fanboy.com og xbox360fanboy.com (i tillegg til liknende sider for DS og PSP). Nå har man kvitta seg med fanboy-begrepet, og integrert sidene i Joystiq, slik at man får alle sakene som tidligere blei lagt på disse sidene opp på forsida på joystiq.com. Dermed får man alle nyhetene på ett sted, samtidig som man fortsatt kan filtrere ved å åpne playstation.joystiq.com, for eksempel.

På forrige utgave av podcasten deres kunne Joystiq-sjefen Chris Grant fortelle at de i forbindelse med denne omstruktureringa også fikk muligheten til å ansette flere mennesker i større stillinger enn de tidligere hadde hatt, og dessuten opprette et par helt nye stillinger. Og spør du meg er det virkelig nyheter som det internasjonale spillmiljøet burde vite å sette pris på  i disse krisetider. Så får det heller være at Joystiq er eid av et stort mediekonglomerat.

 

Sånn. Det får være nok uhemma skryt.