Mandagsflash: Questionaut

Posted by in Mandagsflash

Vi i Spillmatic er jo veldig glade i det små-artsy  spillet Samorost. Dagens mandagsflash heter Questionaut, og er i likhet med Samorost utvikla av Amanita Design, og det synes. Akkurat som i Samorost styrer man en liten figur som er ute på ekspedisjon, og man må klikke på forskjellige elementer i omgivelsene for å løse puzzles i hvert brett. 

Det som skiller dette spillet fra Samorost er at Questionaut er utvikla med tanke på at det skal brukes i den engelske barneskolen. Derfor får man på slutten av hvert brett spørsmål fra barneskolepensum (noe som av og til er vanskeligere enn det høres ut som …), og for hvert riktig svar fyller man ballongen sin med kunskap, sånn at man kan fortsette ekspedisjonen sin. 

Jeg kjenner at jeg støtter kvalitetsspill utvikla for barn, og skulle ønske at noen hadde laga et liknende spill da jeg gikk på barneskolen.