FERDIG: Still spørsmål til Klaus Ganer. Vinn Killzone 2!

Posted by in Konkurranser, Sendinger

På dagens sending får vi storfint besøk av Klaus Ganer. Klaus er Producer i EA, noe som vil si at han er ansvarlig for statsa til spillerne i FIFA-serien. Det i seg sjøl er jo interessant nok til at vi har lyst til å slå av en prat med ham, men når man i tillegg tar med at han, i likhet med store deler av Spillmaticredaksjonen, holder med Vålerenga så gjør han seg til en selvskreven gjest i programmet.

Men for at ikke alt bare skal være fryd og gammen i studio i kveld, har vi lyst til å prøve å sette fast Klaus litt. Hvordan kan for eksempel Martin Andresen (som benker seg sjøl) være Tippeligaens sjette beste spiller i FIFA? Hvordan kan det ha seg at Glenn Roberts er en potensiell verdensstjerne i 08-utgaven, mens Fredrik Carlsen (den nye Grindheim) stinker?

Vi vil at du skal poste dine FIFA-spørsmål (primært knytta til spillerne i Tippeligaen, og aller helst i Vålerenga) i kommentarfeltet på denne saken. Av spørsmålene som kommer inn plukker vi ett som vinner den samme Killzone 2-pakka som vinnern av Dolphin Olympics-konkurransen får. Altså PS3-spillet og en finfin bok med artwork og bakgrunnshistorie.

EDIT: Nå er det ingen grunn til å spørre mer!