Mandagsflash: Little Wheel

Posted by in Mandagsflash

little-wheelDagens flashspill oppdaga jeg via twitterfeeden til LittleBigPlanet-utviklerne @media_molecule.

Spillet heter Little Wheel, og er utvikla av slovakiske One Click Dog. Du styrer en liten robot som må redde hele robotsamfunnet, etter at det kollapsa for 10 000 år sida på grunn av en ulykke i kraftverket, no less. Gameplayet er ikke helt ulikt Samorost eller Questionaut, og du styrer den lille roboten ved å trykke på ting i omgivelsene som roboten kan manipulere på en eller annen måte. Forskjellen her er at det du kan bruke er markert av en hvit ring. Det gjør at spillet kanskje blir litt i enkleste laget av og til, men jeg anbefaler folk å spille det allikavæl. Estetikken og den generelle stemninga i spillet tiltaler væffal meg ganske greit, og spillopplevelsen er absolutt verdt de minuttene av tida di du bruker på å rønne det.

PS. Jeg veit at det er en link til en walkthrough oppi høyre hjørne, men den burde du holde deg for god til å bruke! Jeg tror ikke det skal være spesielt stort behov for det heller…