Sending: GamesCom09 Spesial

Posted by in Sending ute av studio, Sendinger

Thommie Myhrvold: alltid på jobbFOR en innspurt vi hadde på vår siste dag i Köln!
Etter massiv feilberegning av hvor lang tid det tar å redigere masse lydklipp sammen til en times sending endte vi opp med å nesten miste det siste mulige flytoget (vi rakk det fordi det var 5 minutter forsinka). Sendinga måtte supertekniker Thommie redigere sittende på huk utafor dassen på et overfylt tog (leggene til Thommie kommer aldri til å bli de samme etter påkjenninga).

Og etter å ha sjekka inn i siste lita, og krangla oss gjennom sikkerhetskontrollen (passet til Thommie utgjorde visst en trussel mot det europeiske luftrommets sikkerhet), rakk vi akkurat å laste opp sendinga til usendit.com, sende hele sulamitten til RadioNova-HQ, og komme oss inn på flyet før gaten stengte.

Her har dere altså resultatet: våre inntrykk fra korte prøvesessions med høstens nyheter. Enjoy!

Thommie, Greger og Hanna poserer. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur