Mandagsflash: Star Relic

Posted by in Mandagsflash

Nok en gang har en lett forvirret døgnrytme forlenget mandagen langt uti tirsdagen, men fortvil ikke. Det er mandagsflash i dag også.

Denne gangen skal vi føre stjernekrig. I Star Relic kontrollerer du tre forskjellige raser (jada, den gasskyen på bildet er en rase) som kjemper over en eller annen viktig artifakt. Jeg husker ikke hva som er så viktig med den, men det er ikke så interessant heller, da historien er mest til pynt. Det interessante er at dette spillet har et ganske godt strategi-element. Det er stor forskjell på rasene og selv om du kanskje kan klare brettene ved å bare bygge deg størst og styggest, kan du komme ganske langt med smarte taktiske valg også. Spillet faller dessverre litt igjennom på multiplayer-delen, men hvis det noen gang kommer en toer vil den mest sannsynlig bli dritfet. Inntil da: kos deg med campaignen i spillet. Morro for unga i akkurat passe mange timer.