Flashbonanza!

Posted by in Mandagsflash

2 stykk artsy flashspill og 1 stykk tower defense coming to a browser near you

Small Worlds er et poetisk vakkert og pixellert eventyr med ukjent motivasjon der brettene blir synlige etterhvert som du beveger deg gjennom dem. Jeg anbefaler på det sterkeste å utforske brettene skikkelig, rett og slett slik at man får se den vakre helheten etterhvert som «kameraet» zoomer ut.
Small Worlds er forøvrig vinneren av den 6. årlige Casual Gameplay Design Competition

I Get Home hos Kongregate, skal man styre en lettere emo karakter på sin vei hjem til sin hustru. På veien må han få i seg kjemikalier/dop for å «føle seg lettere» og etterhvert faktisk lette. Spillmusikken er vakker og du har til låta stopper på å komme deg i mål. Bruker du lengre tid enn dette, er det game over. Relativt raskt gjennomført, men med en artig liten twist på slutten. Spill til låta slutter, uansett hva som skjer.

Little Protectors er et tower defense-spill som lar deg oppgradere rustningen og våpnene til tårnene dine som i denne sammenhengen er små menn. Nærmere bestemt riddere med sverd, bueskyttere og trollmenn. Spillet er overraskende vanskelig og man må stadig omorganisere sine skill points for å tilpasse seg nye typer brett. Hvis du leser til eksamen, vil jeg anbefale og vente til etter eksamen med å spille dette spillet.

-Erling