Anmeldelse: Kirby’s Epic Yarn

Posted by in Anmeldelser

KirbyKirby: Han er liten, flink til å hoppe og kan spise mye rart med den lange tunga si. Omtrent som Gene Simmons.

Han er også hovedperson i en ganske uviktig spillserie for Nintendo-spillmaskinene, som jevnt og stødig har solgt ganske mye mindre enn de store kanonene, men likevel har vært ganske bra. Omtrent som … øhh. Gud veit.

HØR LYDANMELDELSE HER:
[mp3player width=500 height=18 config=spillmatic_mp3player.xml file=http://spillmatic.no/wp-content/uploads/KirbyEY_Aslak.mp3]

En undervurdert type, det er det jeg vil fram til. Og denne gangen har utviklerne hos HAL laboratories i Japan bestemt seg for å gi han en liten vri. Eller en ny slags rød tråd. Omduskjønnerhvajegmener.

Så, denne gangen er Kirby laget av garn. Og alt i hele verden er laget av garn. Det fungerer fint og er veeeeldig 2011-riktig. Dessverre er det ikke så intelligent gjennomført. Det er ikke som Paper Mario, hvor all mekanikk i hele spillet omtrent er basert på at alt er laget av papir. Her er det mer en hyggelig gimmick, som funker fint nå og da. Man kan dra noen glidelåser her og nappe i noen tøylapper der.

Ellers er Epic Yarn et ganske tradisjonelt Nintendo-plattformspill for de minste. Allting glir fint, alle er blide og samarbeidet mellom to spillere er dritbra. Men det er veldig kort og veldig lett. Det er rett og slett for barn. Omtrent som Kiss, altså. Neida.