Oh Spillglede!

Posted by in Mandagsflash

Noen som husker følelsen av å være hekta på et nytt spill da man var liten sneip? Det var lengre mellom spilla den gangen og dermed også større forventninger knytta til å få noe nytt å spille. Når man da endelig hadde fått eller fått låne noe nytt og spennende var det en helt enorm sitring som satt i kroppen. Tidvis sleit man med å tenke på annet, og mange av dagens andre gjøremål ble fortløpende vurdert i lys av «når kan jeg slutte med dette og frigjøre tid til mer spilling». Det var neppe spesielt sunt å ha et sånt forhold til spill, men med jevne mellomrom tar jeg meg selv i å savne den.

Så dette er egentlig en bloggpost for å dele spillgleden og understreke følgende: Denne følelsen har jeg nå med jevne mellomrom så lenge jeg ikke spiller Batman: Arkham City. Eller ihvertfall voksenversjonen av den. Evnen til å prioritere andre ting enn det min spontane glede ønsker er blitt sterkere med åra, men de siste to ukene har jeg altså titt og ofte tenkt på Batman ut av ingenting.

Om en måneds tid får jeg også mulighet til å gå gjennom de nyoppussa versjonene av ICO og Shadow of the Colossus for første gang (!). Det er med andre ord mange muligheter for spillglede og gleden bør deles. Hater du Batman og har runna ICO-spilla, så er det jo bare å stikke innom www.gamesbyemail.com og utfordre en kompis på et slag Risk (gambit), joine spillmatic-guildet i swords&potions hos Kongregate, redde lokalsamfunnet fra zombieapokalypsen i strategispillet Rebuild eller rett og slett gjøre noe så fjollete som å spille spill der man flyr og spretter.