Sending 23/11

Posted by in Konkurranser, Sendinger

Prrrakka! Endelig er ukas sending her!
Hanna Petrine anmelder det megaetterlengta Zelda Skyward Sword, mens Greger deler sine tanker om det ikke fullt så etterlengta Need For Speed The Run.

Men det mest vesentlige med ukas sending er at vi er hypp på å kvitte oss med en tåpelig svær bunke med spill, og at vi derfor fyrer av startsskuddet for den første konkurransen på en stund.
Vi vil at du skal ta et bilde av deg sjøl sammen med din favorittspilleffekt. Det kan være et spillcover, en konsoll, en kontroller, en Companion cube-plushie, en Master Chief i full størrelse, eller Mario-sengetøyet ditt fra da du var kid. Bildet legger du enten ut på Twitter, og markerer det med hashtagen #Spillmatic, eller på Facebook-sida vår.
Vi deler ut to spillpakker betående av ca 12-15 spill til diverse konsoller, hvorav den ene pakka går til den som sender inn det morsomste, tøffeste eller på annen måte beste bildet, mens den andre går til en tilfeldig trukket vinner.

Her er det ikke noe å lure på! Send inn et bilde, og gå adventstida i møte med en latterlig mengde nye spill!