Spill der man flyr og spretter (flash)

Posted by in Mandagsflash

Hva er det egentlig med spill som tilsynelatende er tilfeldige, men allikevel fengende? Med mindre det er mulighet for å vinne cash og du spillegal er jo egentlig avgjørende tilfeldigheter i spill, noe som først og fremst vekker irritasjon.

Extreme Bloody PenguinAllikevel fant jeg meg selv sittende å spille parodien på Yeti Sports hvis ett av mange rare navn blant annet var Penguin Extreme i timesvis. På jobb. For lenge sida altså. Slå pingvinen med klubba. Se det blodige hodet fly langt. Håp at du har en god vinkel og at hodet treffer så mange landminer som mulig underveis. Så får du poeng for lengden hodet spretter.

Shopping Cart Hero 2Tidligere her på bloggen har vi anbefalt Shopping Cart Hero 2, men det skader ikke å gjøre det igjen. Her er det i det store og det hele samme greia. Du løper utfor en skrent og skal forsøke å hoppe lengst mulig. Du har noen muligheter til å beregne egen sats fra hoppkanten og gunstige vinkler i lufta, men mye er tilfeldig i starten. Etterhvert får du kjøpt en del oppgraderinger, og da begynner virkelig moroa. Skal du turne deg til poeng, eller satser du på balltreet? Klarer du å banke de to bossene i spillet? Den ene er høyt oppe, og den andre i en hule under jorda.

Nyeste tilskudd i denne sjangeren handler om Burrito Bison som blir fanget i en godtepose på handletur i butikken. Han finner seg så i Candylands colosseum, der tilskuerne er gummibjørner og han møter en svær jawbreaker i bryteringen. Løsningen? Skyte seg løs med det elastiske tauet i bryteringen og lande på panikkslagne gummibjørner i gode wrestling-positurer selvfølgelig. Også her kan du oppgradere og styre mye. Herlig fjollete.
Takk til Geir Aasen for tips om dette spillet.

Om du hater tilfeldigheter, så spill strategispillet Rebuild, da vel. Hvordan faktisk lykkes i en zombieapokalypse? Disse folka har svaret. Spillet er overraskende vanskelig…
…på normal. Du kan også runne det på tre forskjellige måter.
Selv har jeg tenkt å teste Rebuild 2 snart som det er linka direkte til fra spill nr. 1.

God fornøyelse!