Sending 7/12

Posted by in Hiphop, Nyheter, Sendinger

Hvem av disse to vil du helst tilbringe aftenen din med?

Ai, ai ai. Endelig er podkasten dere har ventet på her, med Aslaks etterlengtede anmeldelse av Blackwater. I tillegg diskuterer vi Xbox360s nye brukegrensesnitt; Metro, bekymrer oss for fremtiden til The Last Guardian og kommer med en sterk anbefaling til hvordan du skal spille The Elder Scrolls V: Skyrim. Ja, også anmelder vi sistnevnte også, selvfølgelig.

Alt dette til de liflige tonene av ymse rappere som denne gangen er plukka ut av vår nye musikksjef, Jon Petter Etnestad. Velkommen skal du være.

En liten tirade om booklets, får vi klemt inn også, fordi Erling har spilt Starcraft II. Dessuten må vi bare beklage at teknikken ikke tillot musikk i bakgrunnen for Skyrim-anmeldelsen og serverer dere denne youtube-videoen som et slags plaster på såret.

Ikke glem at du kan høre på podkasten nederst i posten her.