Best of the rest 2011: Øysteins utvalgte

Posted by in Listesynsing

Også teknikere kan ha meninger om spill. Selv om det ikke vises i de offisielle listene. Heldigvis er saken en annen når «Best of the rest» får spillerom. Og utifra tid brukt på spill siste året er det strengt talt kun plass til ett spill på listen.

1. Football Manager 2012
(Managerspill. Utv./utg.: Sports Interactive/Sega. Plattform: PC, Mac)

Sjelden har noen skapt et mer avhengighetsskapende konsept enn gutta bak FM-serien. Herionmekkerne har mye å lære av gjengen bak uttallige fotballmanagerspill siden 1992. Siste skudd på stammen er intet unntak. Som de smarte dealerne Sports Interactive er så har de igjen lagt til kun et fåtall ekstra funksjoner. Som gjør det hele akkurat passe nyskapende, slik at man er fornøyd et års tid. Ikke minst er det blitt lettere å prate med spillere. Man kan faktisk legge litt følelse i samtalen. I tillegg er man ikke låst til ligaene og landene man velger på starten. Så dynamikken er blitt enda bedre. Og jeg er hekta til nok en utgave kommer senhøsten 2012.