Tims best of the rest: 2012

Posted by in Sendinger

Jeg har spilt og hatt det moro med spill utgivelser som ikke er på vår offisielle topp 10-liste. Sjekk ut, bli opplyst og last ned.

Catherine (Xbox 360)

Catherine ble egentlig lansert andre steder i 2011, men landet endelig i Norge i 2012. Dette er spillet om fyren som er i et fast forhold, men møter fristerinner på flere hold. Skal du være trofast og holde deg i det trygge forholdet, eller skal du hore rundt og være med mange forskjellige jenter? Spillet angriper denne problemstillingen på diverse måter – og er tidvis meget surrealistisk på japansk vis.

Jeg kjøpte en super-deluxe-box av dette spillet hvor det fulgte med en rosa t-skjorte størrelse XXL.

Er det slik spillindustrien ser oss gamere? Kanskje like greit å helgardere seg. Uansett, spillet er godt, og bruker onlinefunksjonaliteten på en spennende måte (no spoilers!). Sjekk det ut hvis du ikke allerede har.

The Simpsons: Tapped Out (iOS)

Dette spillet er som FarmVille, men satt i Simpsons-universet. Jeg er blodfan av Simpsons, og spiller dette fortsatt. Free to play goodness!

The Walking Dead (Multiformat, spilt på Xbox 360)

Dette er kanskje egentlig en interaktiv fortelling og ikke så mye et spill. Men jeg synes historien som fortelles er engasjerende og det hele er satt i et spennende univers. En god utvidelse av The Walking Dead-sagaen (som startet som tegneserie, og nå er en skikkelig megapopulær TV-serie. Men dette veit du jo!). Bonuspoeng til spillet fordi man faktisk må ta endel vanskelige valg i løpet av spillet som faktisk påvirker handlingen kraftig senere. Jeg hører Episode 1 av The Walking Dead er gratis på de fleste platformer for tiden, så det er jo bare å laste ned.

Jeg har også brukt endel tid på ting som ikke ble utgitt i år, de kan du lese mer om på min egen blogg, akkurat her.