Pid på XLBA er ødelagt – men blir straks fikset

Posted by in Meninger

Jeg gikk hardt ut på forrige sending og ga Pid det glatte lag. Selv om det er et bra spill, er det ikke holdbart at man ikke kan loade savegames på Xbox. Det er rett og slett en game-breaker! Og det er ikke bare jeg som opplever problemer:Screen Shot 2013-01-20 at 22.22.36

Jeg kastet meg selv inn i debatten på Pid sin Facebook-side:

Screen Shot 2013-01-20 at 22.19.00

De siste dagene har utviklerne bak Pid jobbet endel for å fikse spillet, og nå ser det ut som en løsning er på vei:

Screen Shot 2013-01-20 at 22.18.39

Hvis du har lyst til å spille Pid på Xbox, og lurer på om det går an å komme seg rundt denne buggen, finnes det – i følge utviklerne selv – en (litt kronglete løsning). Jeg har ikke testet dette selv, men vi videreformidler likevel: Hvis du skrur av Internett-tilkoblinga på Xbox-en og stiller datoen tilbake til en dag i 2012, vil det faktisk være mulig å save/loade.

Funker det for deg? Legg igjen en kommentar under hvis du har testa dette.