Thommies best of the rest 2012

Posted by in Listesynsing, Meninger

Det var noen spill jeg brukte mer tid på enn andre i fjor. Her er noen av dem:

Far Cry 3 (Windows, Xbox 360, PlayStation3)

Sjelden har jeg spilt et så gjennomført sandkassespill.
Det er så mange forskjellige elementer/oppgaver i Far Cry 3 og alle er like gjennomarbeida, noe som gir et spill som aldri føles repetativt eller kjedelig. Ikke en gang etter 45 timer (hvorav 4 ble tilbrakt i diverse pokerlag!).
Ubisoft har virkelig perfeksjonert kunsten å kombinere sandkasse, førstepersonsskyter og rollespill med denne tittelen.

Jeg gleder meg allerede til å runde dette spillet på nytt. Det er ikke sikkert det er så lenge til jeg går løs på den oppgaven…


Resident Evil 6 (Windows, Xbox 360, PlayStation 3)

Jeg har de siste åra blitt veldig glad i samarbeidsmoduser (les: co-op) i spill. Særlig Resident Evil-serien har levert bra ting i så måte, syns jeg.
Jeg digger rett og slett å løpe rundt med en kompis på øret, prate skit og løse oppgaver.
Resident Evil 6 er et spill med klare mangler på flere områder, men disse manglene plager meg mye mindre når jeg kan le av dem med noen jeg kjenner.

Max Payne 3 (Windows, Xbox 360, PlayStation 3)

Svart, tørr humor galore!
Endelig er det noen som har tatt opp tråden med å utvikle actionfilm i spillform der Naughty Dog slapp den etter siste Uncharted. Dette spillet er en non-stop, heseblesende affære med cutscenes og sekvenser som Michael Bay skulle ønske han hadde kommet opp med. Stor moro!