Spillmatic presenterer: Topp 5 mobilspill til loadscreens

Posted by in Listesynsing

I kjølvannet av Destiny-bonanzaen enkelte av oss opplever på hjemmefronten, har det dukket opp en skikkelig tidstyv. Med tidstyv mener vi altså tom tid som vi ikke får brukt til spilling, nemlig de eviglange loadscreens i Destiny. Dette blir enda verre når man begynner å grinde i crucible (PvP) og lignende på høyere nivå. Derfor:

Spillmatics topp 5 mobilspill som kan spilles mens Destiny loader:

1. Hoplite
Dette er en liten perle vi ikke har snakka om før. Et søtt lite rougelike strategispill som inneholder litt mer strategi og litt mindre tilfeldigheter enn de fleste spill i sjangeren. Turbasert og sjakk-aktig, bare at du har en brikke og motstanderen har flere og flere. 14 kr til iOS og verdt penga. Gratis i Google play store.

2. Desert golfing
En kjent og kjær favoritt i redaksjonen. Uendelige mengder underholdning og fullt mulig å fullføre ett brett eller to innen brettet er lasta opp. 14 spenn i App Store og 11.50 i Google play store.

3. Pixel Dungeon
Også tidligere nevnt i programmet, men for nye lyttere: En nådeløs rougelike dungeon-crawler. Her får du ikke fullført en runde i løpet av en loadscreen, men spillet er uansett dyktige på lagring og det er enkelt å ta opp tråden igjen ved neste anledning. Spillet er gratis på Google play store.

4. Candy Crush Saga
Kanskje verdens mest eksponerte mobilspill? Ikke hos Spillmatic, men sånn generelt, altså. Spillet er gratis og er velegnet til av-og-på spilling fordi det ikke krever stort fokus å sette seg inn i fra gang til gang. Gratis på begge plattformer. (AS) (GPS)

5. Plants vs Zombies (1 eller 2)
Det er egentlig ikke så viktig hvilke av disse spilla du spiller. Det første er best (i allefall hvis du ikke har spilt det før), men koster en del spenn. Det andre er free to play, men noe mer langtekkelig. Toern byr imidlertid på langt flere variasjoner (hvis det er lov å si) og utvides stadig (uff, dette ble veldig feil). Her må man uansett belage seg på å bruke pauseknappen en del, for dette er det eneste spillet på lista som ikke er turbasert. Vi har søkt opp begge for deg, både i App Store og Google play store.