Geralts ville verden

Posted by in Meninger

Witcher 3 har vært ute en liten stund nå, og undertegnede har spilt til fingrene nesten begynte å blø. Likevel er jeg bare et greit stykke inn i hovedhistorien, ikke halvveis en gang, for å ikke snakke om de millionene av sideoppdrag og hemmeligheter som gjenstår. Witcher 3 er stort, for å si det mildt. Både når det gjelder innholdet i oppdragene og selve den fysiske størrelsen av verden.

Men greia er at det blir aldri kjedelig. Variasjonen er utrolig, samtidig som verdenen fremstår som veldig sammenhengende. Fra sumpene i Crookback Mog, gjennom skoger, dyrkbar mark, landsbyer som Lindenvale eller Midcopse, via utallige bandittleir og monsterhull til storbyen Novigrad, er Witcher 3 er forbløffende vakkert spill. Og jeg har ikke en gang kommet til Skellige Islands, som er et helt separat, gigantisk område. Det er en snødekt øygruppe som man når litt senere i spillet.

Det er uansett så mye fint å se på mens man spiller, at det er vanskelig å la være å ta skjermbilder. Så her er et lite utvalg fra mine Witcher 3-eventyr så langt:

Screenshot-Original

Screenshot-Original (18)

Screenshot-Original (16)

Screenshot-Original (15)

Screenshot-Original (14)

Screenshot-Original (17)

Screenshot-Original (12)

Screenshot-Original (13)

Screenshot-Original (10)

Screenshot-Original (11)

Screenshot-Original (9)

Screenshot-Original (8)

Screenshot-Original (7)

Screenshot-Original (5)

Screenshot-Original (6)