E3-overdose

Posted by in Meninger

Det smalt HEFTIG under E3s dag 0. Microsoft viste frem en solid lineup med kvalitetstitler: Halo 5, Rise of the Tomb Raider, Forza 6, nye Gears of War (selv om denne er langt unna), nydelige indiespill og en sjarmerende overraskelse fra Rare kalt Sea of Thieves. Den største bomben var kanskje bakoverkompatibiliteten med Xbox 360-spill på Xbox One: Hundrevis av spill vil fungere, med tilleggsfunksjoner som skjermbilder, achievements, flerspiller, og man skal kunne ta med seg opprinnelige savegames. Det er ganske deilig. AR-brillene HoloLens fikk også en demo, og det ser helt utrolig ut. Og hei, det kommer en ny, superavansert kontroller til Xbox One – jeg fikk prøvd den, og den føles helt latterlig deilig.

DSC_0112DSC_0150 DSC_0123

Sony smalt til med noen skikkelige bomber også. The Last Guardian lever! Final Fantasy 7-remaken kommer! Shenmue III kommer! Disse spillene er imidlertid et godt stykke unna, med uavklarte lanseringer. Jeg ble egentlig mer imponert av de genuine førsteparts-titlene til Sony: Horizon fra Guerilla og selvfølgelig Uncharted 4. Men 2015-lineupen er fortsatt litt tynn.

Vi så mye annet som virker utrolig lovende: Star Wars Battlefront, det nydelige plattformspillet Unravel, The Division, Rainbow Six Siege, nye Mirrors Edge og masse mer vi ikke husker i farta.

DSC_0157 DSC_0130

Med elleve E3-messer bak meg kan jeg uten det minste tvil si at dette er en av de sterkeste åpningene noensinne. What a time to be alive.

Se også vår videoblogg her: