Shit! Vi skal til E3

Posted by in Nyheter

Altså, vi skal ikke alle sammen, men de av de som har hørt på sendinger i det siste, veit at jeg og Thomas skal. Og egentlig så er det nok ikke Thomas sine tanker som beskrives i overskriften her, heller. Han har tross alt vært på E3 hvert eneste år siden han var 5 eller noe sånt.

Men jeg har altså aldri vært der. Og i morra drar jeg. Eller i dag, egentlig. Klokka er over midnatt og flyet mitt går om under 8 timer.

Så da kommer spørsmålet: Hva skal jeg gjøre? Her om dagen gikk det nemlig opp for meg at E3 er ikke for publikum. Det er for presse. Og pressa er på jobb. Så i motsetning til et hvilket som helst show, fornøyelsespark, messe som er åpent for hvermansen, så kan jeg ikke forvente at alt er satt opp «for dummies». Alt må bookes, avtales og planlegges. Så sommerfuglene er på plass, for å si det mildt.

Dette er den første av flere stemningsrapporter fra turen vår. Noe blir blogging, noe blir lyd på sendingene, vi får se litt hvordan det blir. I mellomtida tar vi gjerne i mot tilbakemeldinger på hva vi skal finne ut av, hva dere lurer på om hvordan det er å være på E3… eller i LA for den saks skyld.

-Onkel reisende Erling.