Bonuspodkast om E3 med Erling, Thomas og Thomas!

Posted by in Nyheter

Erling og Thomas var som kjent på E3 sammen og har podkasta og blogga litt om dette, men det er fortsatt mer å si. Siste dagen i LA fikk dem samla seg rundt ett bord og oppsummert hva Thomas hadde testa. Thomas deler sitt inntrykk av Halo 5 og den nye Warzone-modusen der (som dere også kan se video av at Erling spiller) og mener dessuten masse om VR-verdenen.

Men dem rakk ikke snakke om alt og reiste hvert til sitt, så vi måtte kalle på forsterkninger. Ut røyk Thomas og inn kom …. Thomas. Heger altså, venn av programmet og tidligere gjest. Sammen med Erling gikk dem gjennom en haug av spill Erling hadde testa, litt inntrykk av E3 og overraskende mye snakk om tegneserier. Sant og si er det en hel del digresjoner, vi er tilogmed innom Killzone, men vi håper det faller i smak.

P.S: Sjekk ut tags for mer om hva som nevnes i denne podkasten

P.P.S: PÅ slutten av opptaket dukka det opp noe mobilstøy, så vi måtte klippe bort litt om Mad Max. Derfor kan avslutninga virke noe brå.