Sending #283 – Intervju med Nolan North og Metal Gear Solid V

Posted by in Sendinger

Vi veit vi sier det hver eneste gang, men denne sendinga er stappfull. Erling har nemlig vært i noen gruver i Askim og testa ut The Nathan Drake Collection, altså remakes av de tre første Uncharted-spilla, men kanskje viktigere: Intervjua Nolan North (og Arne Meyer fra Naughty Dog).

I tillegg har han spilt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Erling mener at dette er ett av tidenes beste spill, og feirer det hele med en total gjennomgang av historien av alle de foregående Metal Gear-spilla.

Aslak har vært på Mars og Greger er lei seg for at han aldri kommer seg dit, men kan trøste seg med fet fallskjerm. Sendingas største nyhet er likevel at Øystein har spilt noe annet enn Football Manager.

Også minner vi om at vi har en konkurranse gående der det fortsatt er mulig å vinne masse spill.