Spillmatic #334 – Den store sendinga om Nintendo Switch!

Posted by in Sendinger

Nå har det blitt 334 sendinger siden vi startet for 7 (?) år siden. Siden da har det blitt lansert endel konsoller, både håndholdte og stasjonære. Men det er ikke hver dag det skjer. Ikke minst er det veldig langt mellom hver gang det kommer en konsoll som både er stasjonær og bærbar! Men det er altså caset med Nintendo Switch. Knøttliten spoiler fra sendinga #spoilmatic: Denne konsollen som representerer minste felles multiplum hva gjelder funksjonalitet i en spillkonsoll. Om vi synes det funker må du sjekke ut sendinga for å finne ut av.

I tillegg til at vi har sjekka ut denne nye konsollen gir vi deg våre aller første tanker rundt 1-2 Switch, Snipperclips og The Legend of Zelda: Breath of the Wild – som forøvrig er tidenes rareste release-lineup!

I studio befant seg Øystein Engedal, Aslak Borgersrud og Tim Oudenstad.