Spillmatic #338 – Bokstaven er B

Posted by in Sendinger

B. B. B. Er du KLAR over hvor mange kule spill som finnes som begynner på B? Hvor mange håpløse? Hvor mange interessante? Hvor mange morsomme? Og hvor mange helt latterlig bra? Det finner vi ut i dagens episode.

Jeg tror det var Winston Churchill som en gang sa følgende: Dataspill som begynner på B er som sånne gummibiter på kunstgressbaner: De er søte, nødvendige, og veldig veldig mange. Pluss at akkurat når du hadde tenkt til å gå og legge deg om kvelden, dukker de opp overalt.

Eller kanskje det var ekskjærester han sa det om? Det er veldig vanskelig å huske.

Uansett. Vi har hatt sending nummer 338. Der var bare Aslak og Øystein, men vi tenkte ut en helt ny teknologi som ingen radiolagere noensinne har tenkt på: Man kan faktisk ha med folk i sendinga sjøl om de ikke er der fysisk og i virkeligheten. Ved hjelp av en fremragende teknologi vi velger å kalle «opptak». Dette blir fantastisk. Lykke til videre.

For dere som fikk lyst til å spille noen av de mer obskure perlene som ble nevnt:

Her er BOOM BOOM VOLLEYBALL (Jepp, det må skrives med store bokstaver):

Play Boom Boom Volleyball / More Summer games

 

Og i denne utmerkede og søte lille DOS-datamaskina kan du leve deg inn i oppveksten til Aslak og spille Big Rig.

Ja, og mens du spiller kan du høre på ukas sending, som ligger i playeren under her. Si fra om du når level 4 da!