Spillmatic #343 – PUBG, PC-prat, Shovel Knight og Splatoon 2

Posted by in Sendinger

Vi er tilbake! For en nådeløs og grusom sommer det har vært, uten Spillmatic-sendinger på hverken DAB eller podcast-radio! Derfor er det herlig å være tilbake. Når man ikke har vært på lufta på lenge blir man full av prat, og desto vanskeligere er det å ikke boble over. Men vi prøver så godt vi kan, noe denne sendinga er et ekstremt godt bevis på.

Anmeldelser og faste spalter

Vi snakker om sommerslageren PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUND (sic) som Aslak Borgersrud aldri har hørt om før. Vi snakker også om PC-gaming generelt og hvordan man bør gå til veie for å anskaffe seg en gaming-PC. Pek-og-klikk spillet Thimbleweed Park dekkes også til en viss grad, i tillegg til at Tim anmelder Splatoon 2 til Nintendo Switch. Erling anmelder Shovel Knight til Nintendo Switch.

Vi kårer verdens beste dataspill i spalten Jakten på den Forsvunne Diamant. For å gjøre det går vi fram bokstav for bokstav. I denne sendingen har vi kommet til bokstaven G! Gangsta! Hvis du har lyst til å være med og diskutere hvilket spill som burde vurderes i disse kåringene, pleier vi å poste en diskusjon om det på Facebook-siden vår.

I studio denne gangen

I studio satt Aslak Borgersud, Erling Rostvåg, Tim Oudenstad og Øystein Engedal.