Spillmatic #346 – Hey! Pikmin (3DS) og Life is Strange Se2Ep01 + Bokstaven J

Posted by in Sendinger

Denne uken er Tim tekniker igjen, men det betyr ikke nødvendigvis at tekniken er ødelagt denne gangen også. Tvert i mot, denne gangen preges bare lydbildet av noen såkalt sjarmerende småting. Kanskje du ikke hadde merket det en gang, var det ikke for at det var nevnt i denne teksten.

I studio sitter Aslak og nevnte Tim, og de svinger innom PewDiePie, #GamerGate, Apple-lansering og et par anmeldelser før sendinga er ferdig. Ganske stappfull, får man vel lov til å kalle denne sendinga.

Spillene som blir anmeldt er Nintendo-spillet Hey! Pikmin og den andre sesongen av et av Tims personlige favorittspill fra fjoråret – Life is Strange.

I spalten Jakten på den Forsvunne Diamant har vi denne sendingen kommet til bokstaven J, som er en bokstav det ikke var vanskelig å finne gode spill på. Spesielt ikke når man får god hjelp fra Facebook-følgere, som tilsynelatende ikke har gjort annet enn å spille spill på J. Ukens vinner er da også en som ble foreslått av Facebook-følgerne våre. Hvilken bokstav det ble skal vi ikke spoile her, men hvis du leser oppsamlingsinnlegget, kan du se hvilken bokstav det ble (og ikke minst se alle de tidligere vinnerne).

God sending!