Spillmatic #352 – Mario & Luigi: Superstar Saga (3DS), Middle-Earth: Shadow Of War (PS4) og bokstaven P.

Posted by in Sendinger

La oss starte med slutten, for en gangs skyld. I kåringen av verdenshistoriens beste dataspill har vi kommet til bokstaven P, og du vil ikke TRO hvilket spill som vant. Hvis du tåler en spoiler eller vil sjekke ut tidligere vinnere kan du sjekke ut samlesaken vår om dette her. Vi begynner å nærme oss slutten! Senere skal vi kåre tidenes dårligste spill – vi gleder oss nesten like mye til det.

Tim Oudenstad anmeldte Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions og Aslak Borgersrud anmeldte Middle-Earth: Shadow of War. I tillegg snakket tekniker Øystein Engedal en hel del om episode to av Before the Storm (du vet den prequelen til Life is Strange). Da dette ble spilt inn var det 2 dager til høstens store relasedag, så vi gledet oss også en hel del til det. Som vanlig: En stappfull sending.

Kos deg!