Spillmatic #359 – Vi kårer årets beste spill #GOTY

Posted by in Sendinger

Hvor finner vi årets beste spill? På en fjelltopp, etter å ha klatret og klamret oss forbi dusinvis av farer? I gatekrysset Shibuya, med manipulerende personer i lederroller hakk i hæl? Under vann, på jakt etter måner? Eller finner vi det kanskje bak rattet i en Dacia? Eller et helt annet sted?

I løpet av året som snart ligger bak oss har det blitt utallige timer gaming. Det har vært ekstremt mye bra, og jeg har på følelsen av vi knapt har hatt tid til å spille en brøkdel av alt det gode. Et evig luksusproblem det der. Men vi har valgt oss ut noen favoritter og satt dem sammen til en topp 10-liste.

I studio satt Tim Oudenstad, Greger Thorvaldsen, Erling Rosvåg og tekniker Øystein Engedal.

God jul og takk for det gamle – vi høres til neste år!