Tiltcast er tilbake!

Og selvsagt er yours truly representert.

I oktober i fjor gikk det vi tror er norges først spillpodkastfestival av stabelen, Tiltcast på Tilt ble en kjempesuksess og vi fikk vist oss fram for gamle kjenninger og noen nye publikummere. Nå er det duket for Tiltcast 2.0 den 6. oktober. Arrangementet er en del av at Tilt feirer 10-års jubileum og denne gangen er det enda flere podkaster representert. Hvem er disse, sier du? Vel, det veit (nesten) ingen foreløpig, for selvsagt er det headlinerne som annonseres først.

(lolbua er bare med fordi Jon Cato arrangerer)

Denne gangen er det på en søndag, så dermed kan vi starte så tidlig som klokka 13:00. Og selv om det er veldig lenge å vente på Spillmatic, så anbefaler vi å komme tidlig. Det er store muligheter for at det blir fullt, nemlig.

Spillmatic på TILTcast. Foto av Kristian Tjessem
Spillmatic på TILTcast. Foto av Kristian Tjessem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.