Spillmatic #494 – Flåklypa-spillet, FATAL FRAME: Maiden of Black Water og Riders Republic

I denne episoden hadde vi mye å prate om. Spillene, de bare kommer og kommer som om morgendagen aldri kommer. Man rekker knapt å tenke seg om før man går fra den ene opplevelsen til den andre opplevelsen. Derfor er det viktig at man vurderer tiden sin nøye, og ikke tar til takke med noe halvveis flass. Og det er derfor du skal høre på oss! I denne podcasten som er gratis, reklamefri og tilgjengelig der du vil får du hjelp med å finne fram i spillghettoen.

Velkjent scenario her med musepeker.

Tekniker Edvard Brudeli Moen og journalist Tim Oudenstad befant seg i studio og var innom massevis av ulike temaer, som blant annet Level Up sitt 10-årsjubileum (gratulerer!), Flåklypa-spillet som er ute nå til PC og Switch og ikke minst både Riders Republic og FATAL FRAME: Maiden of Black Water som er anmeldt på PS5.

Wow! Vi ønsker god fornøyelse og ikke minst: Keep it real!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.