Spillmatic #498 – Det drar seg til før jul

Har du tid til å høre på oss før du tar juleferie? Mellom julegaveshopping, julefilmer, julemusikk og gudene vet hva man ikke kan putte ordet jul foran burde du høre på denne podcasten. Den er nesten kjemisk fri for prat om jul, men inneholder masse prat om det vi elsker mest her i verden: Nemlig dataspill og hip-hop. Som vanlig størst mulig dose dataspill. I tillegg til at vi brenner gjennom en drøss av spill, snakker Aslak Borgersrud og Tim Oudenstad om Aslaks jobb for å bare skaffe seg noen helt vanlige høyttalere som funker fett nok. Som ikke blipper og blopper og blinker i utide.

I denne sending snakker vi om en helt spesifikk meme med Snoop Dogg. Her er originalen:

Her er Dark Souls-remiksen:

Det blir ikke teitere enn dette!

Spill vi snakker om i denne sendinga: Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl, Shin Megami Tensei V, GTA 3 Definitive Edition, Deathloop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.