Yo! Spillmatic feirer sin episode fem hundre! I den anledning kan du sjekke ut denne sendinga her, som er en av de aller første episodene våre. Skal vi ikke bare kalle den for den første sendinga vår? Den er i alle fall ikke langt unna. Programlederne på denne tiden var Aslak Borgersrud og Greger Thorvaldsen, og Thommie Myrvold var fast tekniker. Fun fact: I de aller to første episodene var det faktisk Radio Nova-ringreven Arne Borge som satt bak teknikerspakene. Når man tenker tilbake til 2009 kan man kanskje få inntrykk av at det ikke er så lenge siden, men jo – det er veldig, veldig lenge siden i dataspillverden. Lytt på denne sendinga for en mildt sagt knallsterk nostalgitripp!

I denne sendinga snakket vi mye om NFL Madden 09 (saklig!), Tiger Woods 09, Duck Hunt (ja, NES-spillet) og flere andre spill. Vi hadde epostadressen spillmatic@radionova.no (som vi absolutt ikke kan nås på lenger), vi kjøper spill på Platekompaniet og vi hører på skikkelig gammal rapmusikk.

Slik så vi altså ut i gamle dager!

Hvis du leser dette innlegget i podcast-spilleren din, kan vi anbefale en tur innom Spillmatic.no. Der kan du ikke bare lese denne beskrivelsen på nytt, du kan også se litt bilder fra gamledager 🙂

PS! Onsdag 12/01 klokken 19.00 kan du streame vår episode #500 på Twitch! Følg med her: http://www.twitch.tv/spillmatic. Hvis du melder deg på Facebook-eventet som ligger her, får du påminnelse når sendingen starter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.