Spillmatic #501 – Final Fantasy 1, Far Cry 6, mobilspill og siste nytt

Dataspillene har gått inn i oppkjøpenes æra, hvor vi har kommet til punktet hvor de store kjøper andre store for så å bli gigantisk store! At Microsoft har kjøpt Activision Blizzard er selvsagt noe også vi diskuterer i denne episoden. I tillegg dunker vi oss gjennom alt vi har spilt den siste tiden. Tim har spilt Final Fantasy 1 Pixel Remaster som oppvarming til Final Fantasy 6 Pixel Remaster. Øystein har spilt videre i Far Cry 6, og liker faktisk denne utgivelsen i Far Cry-serien bedre enn den forrige.

Aslak har som vanlig spilt mobilspill og har meget. sterke. meninger. om dette:

Alt i alt en mega-ultra-ûber-stappfull episode. I studio satt Aslak Borgersrud og Tim Oudenstad, og Øystein Engedal var teknisk ansvarlig. Lyden på podcasten er mastret av Thommie Myhrvold ved Podmaster.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.