Villmannskjøring i Australia

Posted by in Bildespesial

Bildespesialer er aldri feil, spesielt hvis bildene stammer fra eksepsjonelt flotte spill. Vi har gjort det før og vi gjør det igjen.

I disse dager er Forza Horizon 3 ute på Xbox One/PC, og det er helt vilt flott å se på. Spillet tar for seg en komprimert versjon av Australia, med storby, regnskoger, strender, outback, fjell og jordbruk. Det er en skikkelig variert verden, og slik seg hør og bør i Forza Horizon er det bare å slå seg løs, hoppe inn i en eller annen eksotisk bil og kjøre avgårde. Det er hundrevis av kilometer med veier her, og jeg har, etter mange timer med spillet, bare sett en liten del av det FH3 har å by på.

Takket være en stilig fotomodus er det enkelt å knipse bilder. Det er fort gjort å glemme å kappkjøre, og bare stoppe opp og ta seg tid til å komponere flotte skjermbilder. Vi skal prate mer om spillet i neste sending, men i mellomtiden slenger jeg opp en liten bunch av bildene:getphoto getphoto-12 getphoto-11 getphoto-10 getphoto-9 getphoto-8 getphoto-7 getphoto-6 getphoto-5 getphoto-4 getphoto-3 getphoto-2 getphoto-1

View post on imgur.com